Toppen af Danmark
Nyd campinglivet på Skiveren Camping tæt ved Vesterhavet

Skiveren Camping

Skiveren Camping is situated only 300 meters from the refreshing North Sea, and there is no more than 25 kilometers to Skagen.

Holder du af et aktivt udendørs liv, finder du ikke et smukkere område end ved Skiveren Camping, der ligger midt i et fantastisk og fredet naturområde ikke langt fra Vesterhavets brede strande og forfriskende bølger.

Skiveren Camping har udlejning af 595 standpladser, hytter og campingvogne. Rundt om hele pladsen giver levende hegn både læ og mulighed for at være ugenert.

Der er mange muligheder for at udfolde sig aktivt med badning, vandreture, cykelture, fiskeri, golf og sjove spil. Den udendørs swimmingpool er et hyggeligt område, hvor der kan bades og slappes med hele familien.

På pladsen er der også supermarked, café, wellnesscenter, fitness- og aktivitetscenter, tennis og ikke mindst mulighed for at kæmpe om æren i et hyggeligt spil minigolf, med sjove og udfordrende baner.

I informationen kan du altid find en folder, hvor du kan læse om med de mange aktivitets- og oplevelsesmuligheder, der er i området.

Skiveren Camping

Tlf. +45 98 93 22 00

info@skiveren.dk

www.skiveren.dk

Nyd et forfriskende dyb i swimmingpoolen på Skiveren Camping

Map

Open in Google Maps
Address

Niels Skiverens Vej 5, Skiveren

9982 Aalbæk

Coordinates

Longitude: 10.279369999

Latitude: 57.616384