Toppen af Danmark
Loekken-foedevaremarked

Lifestyle and gourmet

During your visit, you will be able to experience many different places and cafes that are characterized by craftsmanship and local taste. Visit, for example, Bolcheriet, TopVine or Havs, where the owners know their own products.

Bolcheriet®

I Løkken vil du få smage, du ikke kan få nok af! For både børn og voksne er et besøg i Bolcheriet® et 'must'. Man kan se og følge med hvordan bolcher bliver lavet, hvorefter følger en smagsprøve. Bland din egen spidspose med de farver og smage, måtte ønske sig, eller køb et tårn med forskellige smagsvarianter, til en du har kær derhjemme. 

Ærligt. Ægte. Fuld af smag.

Slagter Dyrby

I Løkken har restauranter og fødevareproducenter stolthed i at give byens gæster store madoplevelser. Dette er ikke en undtagelse for byens egen slagter, Slagter Dyrby. Carsten Dyrby har allerede fejret den familieejede slagterforretnings 100 års jubilæum. Gør dig og dine gæster den tjeneste, og forkæl jer selv med kød og tilbehør af kvalitet fra slagteren.

TopVine

Træd indenfor hos en af landets flotteste fysiske specialforretning med vin. Her får du et topkvalificeret bud på vine, som vil passe til en hver anledning. Du finder også udsøgt kaffe og krydderier udover det sædvanlige. Udover vinhandel, afholder Topvine tematiserede aftner både med vin og andre spiritussorter. Hold øje med tapasaftner og ginsmagning under begivenheder

Løkken Bryghus

For den mere voksne aldersgruppe, som elsker skummende og kold øl, er der byens eget ølbryggeriLøkken Bryghus. Bryggeriet er blevet meget egnskendt for de gode smage, men også på deres flaskeetiketter. Mange kan nemlig tage en gaveæske med bryggeriets Vendelbo serie og vendelbomålets sjove udtryk. 

Kan ikke få nok?

Grocery stores and pharmacy
Frisk fisk
Clothing and fashion
Løkken